Over ons

Home / Over ons

Wat kun je van ons verwachten?

Wij onderzoeken waar je recht op hebt: Krijg je de juiste toeslagen, uitkeringen en/of kwijtscheldingen? We controleren het budgetplaatje: Blijft er voldoende budget over voor leefgeld, reserveringen voor eigen risico zorgverzekering, kleedgeld etc.? Tevens vergelijken we het huidige energiecontract en maandelijks voorschotbedrag. Ook internet/telefoon/televisiecontracten bekijken en vergelijken we. Jaarlijks verzorgen we de aangifte inkomstenbelasting en dienen we bij de rechtbank een rekening&verantwoording in.

Omdat we niet willen bepalen hoe je jouw eigen leven leidt, maken we afspraken over het te ontvangen leefgeld en te besteden budgetruimte. Je hebt 24/7 online inzage in je financiële situatie. We zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m en vrijdag van 09:30uur tot 11:30uur. Daarnaast maken we een plan van aanpak op en evalueren deze ieder jaar. Indien nodig komen we eens per half jaar/per jaar langs om de situatie te bespreken.

We zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland) en hebben veel contacten met verschillende hulpverleners en instanties in o.a. Arnhem , Nijmegen, Zutphen , Ede,  Apeldoorn, Doetinchem en Deventer. Om aan alle afspraken en verplichtingen te kunnen voldoen werken we in een straal van 30 kilometer rondom Arnhem.

Sebastiaan Toussaint

bewindvoerder